2017-07-02
本人一家四口兩大兩小,等位時服務生一開口便話冇位,經理就話入面冇位得出面一張枱,冇BB椅,你們睇下坐不坐啦!冇辨法之下咪坐外面。野食來到,等咗陣都未有餐具,好難先叫到服務員攞餐具,揮手幾次都冇服務員應,以為有得好好食,點知閃電有雷,老公都叫人比定把大傘,服務員就放在枱旁便走了,我老公就自己把大傘提起放到枱中位置,真的下雨了,仲要好大雨又大風,D人好似走難咁,細仔嚇到大哭了,D雨都落到食物到,我只好先打開自己的雨傘擋住,服務員出來叫人入室內坐,可適座位不夠,個經理只話冇位並沒有再理我們走了,有一位服務員拿著大傘站在遠處話同我地入去避雨,另外一位服務員唔知企係到仲咩⋯⋯老公發現對面有張枱的雨傘比較大,就先用自己的雨傘送大囡過去,跟著等了會都只係話室內沒位,D食物飲品都有雨水,但我們最後都決定把食物飲品搬到另一張枱快D食完快D走,最可笑的是兩位服務員都只有站在原地一點也沒有幫忙。本人從來沒有寫評,但今次真的不寫不得。