2023-05-12 369 瀏覽
琴日一心諗住同朋友放工食個飯Chill下,一早打定過去話9點Last order 我地就8:45pm叫哂所有野食,點知等左20分鐘都未有野上,眼見遲過我地枱既都有野食,就心知不妙去問個S員工,點知佢話「同其他枱調亂左我地張單,所以del左我地張單,就話幫我地重身落過」,好啦,咁落完我地繼續等,等多10分鐘都係無野到就再問佢地,佢地再同我地Confirm差啲咩未到同埋話幫我地催,之後我地離遠都見到廚房執緊野就再催,佢地就同我地講「唔好意思 我地廚房收哂所以無野食」,我地前後5個人,本身叫左6個餐,到最後得兩個餐5個人Share,叫佢地比交代又話無經理係到,話拎Email又話佢地無呢啲野,話佢經理會打黎了解件事,但遲遲都未有收到,之後比印花就想了事,又話一直幫我地跟進但最後咩都無得食,溝通同態度勁差。
2023-05-11