(非會員)
今日到麗都總廚卓爾廣場店食晚飯﹝宵夜時段﹞,時間是20:34,先叫左個象拔蚌,我地話要條約2斤多的,WAITER就秤左條3斤2的,於是,我地問有無輕D的,他話這條是最輕的,因為我地都想食,所以就無懷疑地叫左。之後叫左個燒鵝及兩個小菜。等左半個鐘,條象拔蚌才來,重要好似唔是我地叫的,因為份量很少。奇怪的是,為何另一台客人﹝較我地晚入座亦晚點菜,但是他地叫的都來左,我地的除左來左個燒鵝,其他的就影都唔見。叫WAITER追,他才幫我地入單,這是後來看點菜單才發現,但是個WAITER就什麼都無講,只是入單及話已追廚房。我地發現後立即要求賣單,WAITER唔理就行開,要我地大聲叫賣單才做,這時候部長手拿出一碟小菜並叫我地食左它‧?都氣死人,凡無天理,重要給他拿到什麼最佳飲食獎項,究竟他地是怎樣拿到此最佳飲食獎項???