家住太子,發現呢間米線鋪成日唔開門,所以只係食第二次。如題,一間食店嘅服務好緊要,呢度一入嚟就有好不遇快嘅招呼,唔止失望,直頭係嬲!點餸時阿姐超級唔耐煩,明明係我哋想叫嘅餸乜都冇,我哋先要再諗食咩。佢嫌慢 仲要講出口鬧我哋 仲要喵嘴喵舌,態度惡劣係10分叫咗兩碗4辣米線,都算好辣,不過冇乜麻/香味,但好夠辣。佢落咗好多味粉 所以食時小心chok親腩肉非常老同韌 完全咬唔到,不過好多嚿紫菜同腐竹都好稔,腐竹好食,不過就爛同碎到好似腐竹雞蛋糖水咁囉雞肉粒係嫩滑的另外叫咗碗香草雞翼米線米線質感好硬好似未煮熟咁 啲麵比較粗 要咬多幾啖先吞到食咗半碗面碟雞翼先來本身有三隻的,幾好食 拍得住譚仔,香料啱啱好 好新鮮夠熱 皮亦香脆 肉質好juicy整體而言,服務態度真係好差,加上米線唔好食,所以唔會再來。不過佢啲餸同湯就ok 的
家住太子,發現呢間米線鋪成日唔開門,所以只係食第二次。

腩肉非常老同韌 完全咬唔到,不過好多嚿
紫菜同腐竹都好稔,
腐竹好食,不過就爛同碎到好似腐竹雞蛋糖水咁囉
雞肉粒係嫩滑的

另外叫咗碗香草雞翼米線