2013-02-03 237 瀏覽
pizza hut野食黎黎去去都係咁上下 唔熟灣仔有咩食 以為揀呢間有保障喇點知同男朋友下午5點4-5去到攞位 見到好多好枱 問個女帶位員仲有無下午茶 佢第一次唔理我 再問就叫我等下 然後同個換左便服嘅職員係門口拉拉扯扯 咁都唔緊要重點係到佢比我入去時 我坐低問waiter 佢竟然答我無下午茶了!!!!呢下真心火 勁想起身走 覺得佢地夾埋唔比人入 因當時有3-4張枱都等緊 但入面空空如也 算! 係灣仔+男朋友係度 我忍耐下 貴啲就貴啲!(重點係我地得1個鐘食飯時間卻要比貴左 又趕住走)之後連續2-3個香港waiter serve我地 講野都一舊舊 最後幾個字直程0發音 大佬呀 我唔係歧視人 但我比咁嘅價 可唔可以搵個溝通到嘅waiter呀!!之後買pizza card仲離譜!我買300,佢搞左成10分鐘(望住個經理又行黎行去 聽電話 吹水,都未出到單比我 我又趕時間……) 之後竟然同我出左張500 (完全覺得呢間野所有人發緊夢!) 又再搞多10分鐘 碌左3次單先岩 連我個勁好脾氣嘅男朋友見到我發哂炆震都問不如走喇……但張咭係佢度點走姐!到叫野食 叫雞皇飯就黎意粉!田螺薯蓉仲係唔熱架!

到叫野食 叫雞皇飯就黎意粉!田螺薯蓉仲係唔熱架!個面乾哂!

坦白講 我去過咁多間pizza hut 最差係呢間 話哂由細到大都食開 貴啲都照去 但真心係大失所望 記得以前都唔係咁差……所以勸各位 除非好想食 如果唔係 我會卻步囉!
2013-02-02
10 分鐘 (堂食)