2017-11-05 344 瀏覽
一心嚟試下小店,見到環境幾好,雖然食物價錢小店嚟講算貴,一個意粉80幾,乜都唔包,不過當試下,支持下小店見餐廳內唔覺眼有廚房,好奇問下廚房係邊,店員竟然答:放心啦,我地啲食物送過嚟有用蓋遮住架。我:吓⋯哦講完就走左,我心諗九唔答八好啦,野食嚟,試下個意粉,點知⋯ 只係溫暖嘅,完全唔熱,味道還可以接受,唔差,但唔係好食 同行另一個叫左個蜆肉乜乜意粉 嘩,個蜆肉係冰鮮唔出奇,但仲涼過我個碟,dry dry我好中意食意粉,問佢地拎左支芝士粉,落左幾下,食落口覺得味道怪怪地⋯ 望一望,支粉個日期😑 問店員,佢地啲態度勁差,呢個係樽嚟架咋,啲粉我地refill 架 仲自己兩個店員係收銀位度大大聲講 咁我地真係refill ga 嘛 呢個事實嚟架喎 冇呃佢⋯就一直係我背後講講講左幾分鐘 佢見我唔食,就走埋嚟同我講幫多次,再話如果你擔心,我幫你換過碟 我以為佢問我,我過左10幾秒再同佢講唔洗換 佢話已經叫左廚房整其實,友善咁問你廚房係邊,你咪照答囉,完全都冇擔心過食物安全衛生問題第二,好心唔好用呢啲樽refill ,人地一見到個日期,好影響心情,雖然信你,但態度問題同影響左胃口,最後只能說 係

講完就走左,我心諗九唔答八

第二,好心唔好用呢啲樽refill ,人地一見到個日期,好影響心情,雖然信你,但態度問題同影響左胃口,最後只能說 係啲芝士粉難食,唔係平時食開個種嘅味,唔係pizza hut 個種,呢只係深黃色(或者燈光問題)

食物質素可以接受
態度服務不態接受