餐廳: 翠華餐廳 (香港國際機場)
資訊:

餐廳: 翠華餐廳 (香港國際機場)
資訊:

今晚1030回香港,一行9個人去了翠華,出面放牌11點半last order,樓面侍應說廚房嘢無晒,只得湯面類,無問題,我們只想食完就回家休息,我點左豬軟骨菠菜餃米粉,又話米粉賣晒,咁照嚟米線吧,算!落完單5分鐘後樓面侍應同我講豬軟骨無晒,我話無晒唔緊要,咁有無嘢轉比我,佢話無,佢意思係就算無豬軟骨,他們只會比原有個3粒菠菜餃我,一陣樓面侍應應該問過他上司,佢話加多一兩粒菠菜餃當替豬軟骨,好吧!算啦,我都知夜,無謂太多要求,但我已經覺得你們公司好有問題11點半last order,11點未夠你們已經好多食物無,我已經好不滿,一陣結果嚟到得3粒菠菜餃,我立即叫主任處理,主任服務不錯,佢表示廚房同佢唔合作,所以出現左情況,全場得佢似返個服務員,他立即處理,但其他普通樓面侍應服務質數實在太差,埋單又找錯錢,都唔係旺,幾張枱,都算數,個侍應話得啦得啦!你地自己出錯仲一副不知悔改既樣對客,隔一陣佢話比左85折你,我地真係上火,我唔係嚟乞食,唔係嚟R折,仲話上市集團又連鎮餐廳既名氣,用咁既質數既人,我實在覺得丟香港人既面,機場係國際性既地方,我身為香港人,仲要自己都係做飲食業,我肯定!我一定唔再去機場既翠華。
2016-09-22
$60 (其他)