2020-04-30 1302 瀏覽
希望考慮食呢間野既你認真諗諗你想黎呢度食飯係享受定受氣由一入去個刻我地已經開始聽到個職員串緊我地事源我地比約定既時間遲左15分鐘入去之後個職員就話:「其實你地已經係遲左,要cancel張枱不過而家岩岩好15分鐘你地到左,照俾你地入啦!之後佢又話:「留意返你地用餐時間係90分鐘」咁我地仲有一位朋友未到咁就諗住係門口等多陣先點知個職員就話:「你地訂左18:00咁就由18:00開始計」咁我地無理咁多就入左去啦其實由一開始如果咁緊張啲位點解又唔打黎cfm booking? 客人遲左又唔會打黎問下?之後坐底落完單就黎左呢杯cocktail 先MFG ladies cocktails 呢杯野偏甜咁係我地影緊相既期間突然有位職員沖過黎話:「支野唔可以打斜擺」我地都呆左,本身支野落枱已經係咁🙄⋯⋯果刻我地仲要影緊相突然比佢夾硬嚟整返正支野超無禮貌囉食物方面我地order以下呢啲Arrabbiata呢個係西餐好常見既食物但係佢呢個意粉辣得好唔正常,搶曬蕃茄既味道!而且會辣到灼胃MFG特色彩椒蝦露筍炒牛油飯呢個飯乾到完全食唔出係有用牛油炒,而且無味Garlic Foryou steak呢個扒係最正常,五成
希望考慮食呢間野既你
認真諗諗
你想黎呢度食飯係享受定受氣

由一入去個刻我地已經開始聽到個職員串緊我地
事源我地比約定既時間遲左15分鐘入去
之後個職員就話:
之後佢又話:「留意返你地用餐時間係90分鐘」
咁我地仲有一位朋友未到

超無禮貌囉
食物方面我地order以下呢啲

Arrabbiata

MFG特色彩椒蝦露筍炒牛油飯

呢個飯乾到完全食唔出係有用牛油炒,而且無味

Garlic Foryou steak

呢個扒係最正常,五成熟係岩岩好!蒜頭都好味

蝦菠蘿炸蒜片招牌意大利薄餅

皮夠脆,蒜片同芝士夠香

蒜頭香蕉朱古力醬薄餅配自家雲尼拿雪糕

甜品正常無咩特別
係上完呢個甜品既時候個職員就問我地仲有無野加之後就話幫我地埋埋張單先
個陣距離還枱時間仲有啲時間,但佢既語氣俾人既感覺係佢好想趕我地走
正常如果你真係限時,半個鐘前都會last order啦
唔係到最後個幾分鐘先問然後就趕你走

收到張單個陣,朋友同我地講:「洗唔洗咁趕啊!」
之後我話:「可能出面有人等緊掛」
突然間個職員插嘴話:「係啊!門口有人等緊架」
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
之後我地好快就食埋個甜品就走
走個陣我地突登望下係咪真係無枱到要趕我地走
但走個陣見到仲有四,五張吉枱

根本由頭到尾唔想做我地生意
receptionist 同埋個waiter都好有問題😐

可一不可再!食唔食自己諗!