2018-06-20 349 瀏覽
今年肥髀生日正日在學校畢業營,所以早少少同佢預祝,佢一向喜歡鮮果蛋榚,因為無預訂,去到西餅店見呢個細細個,賣相又幾靚,所以入去買,呢間美心西餅都幾大間,入內店員有笑容咁招呼,我講咗要嘅蛋糕款式,佢叫我排隊比錢,佢就叫另一店員在雪櫃攞比我!點知我第一次揀嘅芒果味蛋糕已賣晒,就轉咗另一款鮮果蛋糕!排隊比錢收銀店員問咗我有指定信用卡💳就幫我打折扣!可惜呢間店而家無數字臘燭賣(我唔知佢係無貨,定係而家呢間西餅店已經無再賣)所以我要去另一間西餅店,先買到數字臘燭。店員收錢就將個已入盒嘅蛋糕比我!清新鮮果杏仁脆蛋糕🍰($214.2)指定信用卡打咗九折,賣相色彩繽紛好靚,蛋糕鬆軟,忌廉軟滑,不過唔覺有脆脆層(唔知係放得耐唔脆)果凍 啫喱唔會太硬,水果爽脆清甜!整體唔太甜好味接觸幾個店員都有笑容,有禮貌服務幾好!肥髀生日快樂🎂🎈🎊🎉

清新鮮果杏仁脆蛋糕

接觸幾個店員都有笑容,有禮貌服務幾好!

肥髀生日快樂🎂🎈🎊🎉

2018-06-19
外賣自取
$53 (宵夜)