(非會員)
2004-07-24 2 瀏覽
今日同朋友行開見裝潢幾好, 都幾夜先食, 果時都算full, 但過左食飯時間無咁多人叫野, waiter亦幾快手...笑容係少d, 不過好有禮貌. 幾醒目, 頻頻加茶執野. 無之前d人講得咁差, 可能係改善左啦.d野食, 間野鎮店的甜品類只係一般. 可能男仔唔慣食咁甜. 不過算抵食. 份量奇多. 食完正餐一個人都好難消滅哂成個. 我叫左果刨冰. 淨係食左d雪糕就已經飽到滯, 刨冰無咩點郁過. 朋友食咩番薯雪糕, 佢話味就幾好, 不過太多比d番薯塞實個胃好辛苦wor! 份量多呢點唔知係好定唔好.講番正餐, 叫左個烏冬, 無咩好講, d味好正常, 唔差但都唔特別. 叫幾好啦. 又係份量算多lor. 仲有佢d野食全部都擺得好好睇. 提議你地去最好share甜品食. 其實佢d野睇落就貴, share就好平. 由其係甜品, 一個人食左正餐實食唔哂.特別讚下門口的waitress, 靚女, 又好笑容, 好有禮貌. 老實講都係見佢咁可愛先行埋去.