2021-06-02 340 瀏覽
叫了個二人套餐,有小食, 主菜兩款, 飲品兩杯。小食叫了個焗肉丸簿餅, 蕃茄漿底嘅丸, 配上簿餅點漿, 都好飽肚。主食叫咗個卡邦尼忌廉意粉,入面有雞蛋意大利煙肉,同埋香濃嘅忌廉汁。另外再叫了個北京烤鴨薄餅, 呢個薄餅相當得意, 真係有填鴨, 有小小甜嘅漿, 好特別, 簿餅皮好脆。飲品叫了個鮮奶咖啡, 奶泡加咖啡味濃嘅咖啡,加上任添嘅檸茶。同行有老人家, 所以叫咗個蝦肉燴糙米飯, 飯嘅份量很多有大大粒嘅蝦,同蕃茄仔,上面鋪了一層芝士, 好香。最返竟然有Happy hour 優惠,去到七點。有飲品買一送一優惠, 無論係酒精, Lemonade, 特色飲品都有。叫了個香蕉朱古力榛子醬奶昔, 以及Oreo曲奇奶昔。 好耐無試過奶昔, 好足料, 不會太甜, 都唔會大多沙冰。 雖然飲完肥幾磅, 但夏天真係好啱飲。值得一提係餐廳職員服務態度好好, 用餐經驗十分不錯。食剩食物打包食物仲有職員幫手, 我都係第一次感受到。

叫了個二人套餐,有小食, 主菜兩款, 飲品兩杯。