2020-06-01 119 瀏覽
📍HesheEat白布街22號藝興大廈地下4號鋪同朋友一行三人因為喺第一間餐廳食唔飽,又懶得搵餐廳,行到hesheeat門口,諗住依間實冇死🤔點知就係另一個伏嘅開始....一到門口,有個身型肥肥地嘅女侍應就走出門口幫我哋量體溫,但係隔住口罩你都見到佢塊面好西😤仲不停眼望望我拎住嗰袋包啲嘢食望落都叫正常☝🏻但千祈唔好畀佢個樣呃到,啲薯條係勁難食嘅,勁番炸!番炸!番炸!(太重要,要講三次)咁我哋就決定同呀女侍應講,佢將個口罩拉到落下巴位置,就對住我哋講嘢,以下係佢嘅說話:「咁你哋想點呀?我幫你cancel囉!」之後,佢將對眼反到後腦,就拎住我張單消失咗。等咗陣,我哋一行人去搵佢拎張單,有個應該叫經理嘅人就同我哋講佢會處理,幫我哋cancel份薯條,睇到依度嘅你係咪以為依位「經理」都幾好就喺我哋畀完錢出門口個刻,佢突然好大聲咁講「唔好咁嬲,唔好勞氣」咁我位朋友就望一望佢,原來佢係同呀西人女侍應講緊喎🙄🙄🙄畀依間嘢所謂「入選」嘅呃咗嘅朋友,請三思大把好嘢食呀!!!伏依㗎嘢我中咗,你哋唔好中
📍HesheEat
白布街22號藝興大廈地下4號鋪

單骨蜜糖芥末雞翼

啲嘢食望落都叫正常☝🏻

🙄🙄🙄

畀依間嘢所謂「入選」嘅呃咗嘅朋友,請三思
大把好嘢食呀!!!伏依㗎嘢我中咗,你哋唔好中