2024-02-25
想講反呢間因為見到鋪頭外觀有韓宮feel 同食評好似都幾好,所以一直都想試,經過呢次,雖然服務態度好好,阿豬媽好好笑容好nice 但真係唔好意思,我好少打食評都要打返篇劣評😞😞😞想講返2個人因為有每人最低消費$250,2個人都局要叫夠野食,但都唔緊要,係冇一樣係好食。😩首先原諒我唔係食飯影相先既,所以係食到一半影。我地叫左3樣分別係八爪魚海鮮煎餅,辣牛肉湯同餃子年糕湯想講個煎餅係一夾就散開哂同埋係冇乜味,除左係加左紫蘇葉比較少見外,佢係厚身重蛋而且唔脆真係失望第二樣辣牛肉湯,入面係一塊牛肉都見唔到同埋係只係飲到辣既荳芽水味🤢第三樣叫既餃子年糕湯,正常野,冇特別話好好食,餃子只係得2隻,同埋食得岀同超市買餃皇既餃子味道係99.99%😂但由於係第一樣黎同太肚餓關係已食完冇影😂真心建議搵過個第二個廚師,唔係再好服務態度都唔會令人想去多次,最後真係太難食再食過第二餐晚餐😖
首先原諒我唔係食飯影相先既,所以係食到一半影。
我地叫左3樣分別係八爪魚海鮮煎餅,辣牛肉湯同餃子年糕湯