我係食夜晚嗰餐嘅,諗住掂冇乜人,同埋間嘢佈置得幾靚,咪試吓囉,啲嘢食係正常水準嘅,但衛生麻麻地,我見張枱仲有之前D客食剩ge 野。同埋如果客人對食物上有少少特別要求就唔好喺度食,我嗰時我見到有個職員同另外一個職員講話個客想走芫荽同埋多洋蔥,然後另外一個職員不停質疑個客嘅要求,好似講到個客ge要求好唔合理,仲懷疑佢聽錯Tim,最後另外一個職員返佢去問多次⋯另外一問題係間嘢係好嘈,唔係因為太多人,而係有好多職員同埋管理層好大聲咁樣喺度一齊吹水,係話啲上次D客叫得少嘢,佢大概係咁樣講「人哋一兩個人都叫四支紅酒飲啦,佢哋四個人竟然淨係叫一支紅酒」,其實究竟我係嚟食飯定係嚟聽你哋吹水?跟住我仲見到有個客想叫職員,但佢哋掛住吹水睇唔到,最後要個客好大聲咁叫先有職員過嚟,新開已經搞成咁,之後發展成點真係唔敢想像,btw我唔會再去食
2024-08-16