2024-02-20 299 瀏覽
見做到29號,就來撐場,坐低叫左咖啡同伯爵茶千層蛋糕,朋友叫左檸檬特飲,咖啡好快到,特飲同蛋糕等左20分鐘未到就問個女職員,佢話知道叫我哋等,再等多十幾分鐘先見到佢佢搞杯特飲,跟住等蛋糕期間見佢不停 pack 蛋糕再放回雪櫃,見到一件蛋糕放作枱面,疑似是我的,但又唔比我,又等左十幾分鐘,佢 pack 完蛋糕,我再問佢我件蛋糕得未?佢問我枱上面個件係咪我的?我話我唔知呀?我都唔知佢枱面蛋糕係咩味道(佢布幾款蛋糕),跟住女職員就問我:「你係咪好趕時間?」,我話我等左45分鐘(其實唔止),之後佢就好串咁話;「你趕時間就下次再來啦,蛋糕order 可以取消!我嬲到😡,於是我叫佢取消,佢即時同我哋埋單,之後行出門口同門外等候的講,吧格個兩位已埋單,佢哋走就到你地,但我入座前在門口等左十幾分鐘時,有人埋單都未有出來同我地講呢啲說話!即係趕客!咁差的態度就算唔租約滿都好難留客啦 點解門口排咁耐就係有食物唔上,客人未食完點埋單!
點解門口排咁耐就係有食物唔上,客人未食完點埋單!