星期五晚,諗住同朋友食餐好嘅,去食過江龍天婦羅,點知我行正門入座都完全冇人理想問職員攞杯茶飲,兩個掛住傾偈,揮極手都冇人應,揮到隔籬枱都忍唔住望佢兩個喺度做緊乜,明明望到你都扮望唔到,終於佢哋傾完偈過嚟應你,著西裝個男人應該係經理 ,終於見到我但個樣非常不滿咁行埋嚟,之後俾左杯個杯充滿茶漬嘅茶黎喂,其實如果你哋只係想傾偈,唔想做嘅,返屋企慢慢傾丫,完全唔想做咁樣,餐廳有幾大?你兩個企係到,個客舉手舉咁耐都睇唔到?嗌左個天丼set,烏冬正正常常,但天丼無一樣野係熱嘅,仲油淋淋,所有皮都係淋嘅,個麵豉湯勁咸,無一樣野好食隔籬枱話想要個天婦羅汁都係要嗌兩次先至送到嚟,呢到冇一個人想做嘢,唯一有個女職員係會定時定候黎幫你加茶,一間餐廳請著呢啲員工真係倒米,絕對唔會再去幫襯,個西裝佬係灸。宴都見過,個時都已經唔好態度,已經唔去個間,估唔到佢轉左黎呢度,原來兩間同一集團