幫親唔只一次啦,早餐午餐,有時夜晚諗唔到食咩,都會去呢間。今日去完行山,返到大圍,就諗住黎食個下午茶。叫左熱狗薯條同個麵,個伙記唔知做咩放個餐落黎好大聲,好地地傾緊計比佢嚇親,都唔緊要,唔好意思都無講就走左去。到個熱狗黎,一切開,個包個底竟然勁焦,正常人都會搵個伙記問下。當然呢個係廚師既問題,唔關個伙記事,但係佢一聽完,就示意我地切走個焦低,我地即時呆左係度,然後講多兩講佢先話換個個比我地,跟著一手將個包扔落垃圾筒。個下真係嬲嬲地,茶餐廳服務態度都唔會咁,黑色衫既阿姐真係離譜。呢個黑色衫既阿姐,之後我地斟野飲,仲係後面好大聲講讓一讓,佢要放野。到個熱狗黎,我同我個fds笑死,竟然'hong'都無'hong',就比我地,係無焦,但以後都唔想黎食,我明白20幾零蚊,要求唔好太多,但都唔係咁,正常人都會問下啦,下次情願去樓下間大家樂,無咁嬲。講真,幫親咁耐,呢度d野食唔難食,早餐好食過M記,午餐好食過大家樂,自由斟野飲,但係服務質素每況愈下lo。今次我地唔好彩,但個黑衫阿姐,同一般既食物質素,呢個價錢,下次行多陣去pizza hut 算啦。
幫親唔只一次啦,早餐午餐,有時夜晚諗唔到食咩,都會去呢間。
今日去完行山,返到大圍,就諗住黎食個下午茶。