2012-04-19 32 瀏覽
今日見肚餓又行開淘大附近,所以入左去食野。首先我一入去係坐左1盒價值$52蚊4隻既生蠔。坐低左之後個牙姐問我係咪1個人,我話係.唔該之後佢擺低左d餐具,,就走左去。咁我想落單個陣就嗌左唔該啦,,點知佢好似當我無到咁,,原來佢招呼緊客人,咁難怪既。但奇在,個客唔多出聲,佢就成碌木咁棟係度又唔理我/佢汁邊個客,又唔出聲又唔勝咁,實在令人不滿,個刻我心諗,點解態度咁差既呢我前前後後叫左4次唔該!..佢無可能2個字後先理我囉..又唔係繁忙,個陣成間鋪頭得3個客係度.1個食緊野,1個自己揀緊壽司,1個就坐係度揀生蠔(呢位就係牙姐汁邊個客)咁試問佢有咩可能聽唔到我嗌呢?雖然佢有應我:係~但係.佢無行埋黎問我食咩.真係差到極.但唯一讚既係.食物質素依然係有水準.$52蚊既蠔堂食要$60..唔緊要..但有d砂石咁...不過以呢個價錢..算係咁啦另外再嗌左1個汁燒牛利拉麵~牛利咸左小小.拉麵好好味,栗米好甜,但個湯底咸左小小~但依然好味~
今日見肚餓又行開淘大附近,所以入左去食野。
首先我一入去係坐左1盒價值$52蚊4隻既生蠔。
坐低左之後個牙姐問我係咪1個人,我話係.唔該
之後佢擺低左d餐具,,就走左去。
咁我想落單個陣就嗌左唔該啦,,點知佢好似當我無到咁,,
原來佢招呼緊客人,咁難怪既。
實在令人不滿,個刻我心諗,點解態度咁差既呢

咁試問佢有咩可能聽唔到我嗌呢?

雖然佢有應我:係~
但係.佢無行埋黎問我食咩.真係差到極.

但唯一讚既係.食物質素依然係有水準.

另外再嗌左1個汁燒牛利拉麵~
  • 生蠔
  • 汁燒牛利拉麵