2024-06-03 139 瀏覽
上星期日晚上6:00 ,我們們一行五人去愉景新城Pizza Hut食晚飯,因為時常都是叫外賣,所以去堂食諗住現場食會好味啲,QR code掃碼落單,好快就上菜,但有一些comments係比佢哋的意見1. 員工非常後生,上完菜之後就全部員工起碼五、六個人圍晒喺門口位傾偈,每次舉手好耐佢哋先行過嚟幫助你。(叫佢換碟食甜品,問佢攞外賣盒)2. 之後我都費事再叫佢哋啦,我自己走去諗住斟幾杯水,佢先走過嚟我問佢啲水係要自己斟呀定你斟俾我,佢先講話你要幾多杯我斟俾你。3. 叫咗一個海鮮意粉,啲汁仲多過啲意粉,餸又少,夾3住已經食晒。個甜品朱古力雪糕窩夫, $78 ,窩夫居然夾住嘉頓雪芳朱古力蛋糕真係搞笑。五個人食咗$800 ,唔係叫平亦都唔係叫貴,但係香港經濟環境已經差重要比咁嘅服務同食物質素真係好難去競爭,希望佢哋會改善吓!!

(叫佢換碟食甜品,問佢攞外賣盒)