2020-05-31 475 瀏覽
有冇投訴電話?雖然我知投訴都冇用,食到一肚氣。腸仔蛋轉炒雙蛋,點知佢嚟到係腸仔炒單蛋,同佢講換番炒雙蛋,佢拎走條腸仔先算,俾返個單蛋我,我問尼個係炒雙蛋,佢話咁,走腸仔都係一份蛋,Ok~ (個姐姐個樣都已經西晒) 之後到通粉,叫左火腿鮑魚絲通粉,啲火腿鮑魚絲變壞左(臭縮,酸到一入口就知),同阿姐講,阿姐聽完就算,當冇事發生,繼續做自己野,之後再同佢講多次,佢話咁多人食完都冇問題,佢問番我想點。有冇問題你叫廚房一試就知,但佢哋完全冇處理,而家飲食業完全冇服務可言,失望。無冇量體溫,同隔離個個有1.5厘米距離,地方污糟,一條枱布走天下,垃圾直接掃落地下。最失望都係食物變壞冇人理,繼續出比客人食😋😋唔知香港仔其他附離潮X係咪都係咁
2020-05-31
早餐