員工態度差,食物質素下降,無下次追評返先。星期四同媽媽在屯市行街,媽媽話想食搵麵,在openrice 見到屯市有霸媽,好耐無食,加上去到唔洗等位,有好多吉位就入去。當時是7點5x分,男職員帶位叫我地坐矮背的椅子,由於媽媽行街耐了,腰有點酸痛,我見店內有4張卡位,便詢問職員可位轉一轉,但職員以怕繁忙時段,所以拒絕了,咁我都明白,所以諗住由佢。過了5分鐘不到,有幾枱2人組合嘅客人都被女職員帶到卡位,見到咁就同媽媽傾(正常說話聲線,沒有好大聲)點解都係2個人,又話繁忙時段。。。隔離執枱嘅女職員聽到就搭傘話頭先繁忙時段呀麻(態度語氣都差),我即刻嬲左,同佢講,但前後唔夠5分鐘,佢聽到後仲駁多2句先行開。首先,我同媽媽自己傾計,無講過要投訴或特登大聲講,等其他客人都聽到。偷聽加搭傘真係好無禮貌。回應嘅態度仲要咁差。第二,我地亦無特登再要求。食物質素下降。啲麵口感無以前咁好,以前會硬身啲,呢間偏淋,我喜好偏硬,所以唔鐘意。另外今次個湯偏鹹,食完好口渴。後來上網睇,原來唔少人已經講過佢呢間野啲員工態度差,仲要都唔係近排嘅事,但睇黎一直都無正視過。
員工態度差,食物質素下降,無下次

第二,我地亦無特登再要求。