2007-12-09
本人前幾天去了試試這間米線店。我叫了一個下午茶餐,有米線(2個配料)+豆漿。老板送來了一杯似茶的飲料,本人以為是供洗筷子的。米線還未開始吃,老板就喝我'小姐,這杯係菜蜜黎架!'我以經啞左。。。明明係order左豆漿,仲用左黎洗筷子。我要求老板換過杯新的俾我,因為他在我叫野食的時候完全沒有explain點解豆漿會change左做菜蜜,放下杯野飲時亦都沒有告訴我。我心想換一杯菜蜜有幾難?老板死都不肯換,係咁話'我地係唔會換家小姐。。。' 態度仲要係極差,死唔講道理。我話你咁樣點做生意架,佢就好串咁話'我今日先學識點做生意!' 。。。我當時俾佢迫都喊左出黎,我估唔都世界上竟然會有d咁橫蠻無理gea人。我發誓以後都唔會再黎這間黑店!!!!大家請相信我,來過的請不要再來,沒來過的亦不必要consider來!!! (對著這些無賴,一定影響你全日的心情,食物再好吃也沒有用!!!)
我叫了一個下午茶餐,有米線(2個配料)+豆漿。
老板送來了一杯似茶的飲料,本人以為是供洗筷子的。
米線還未開始吃,老板就喝我'小姐,這杯係菜蜜黎架!'
我以經啞左。。。明明係order左豆漿,仲用左黎洗筷子。
我發誓以後都唔會再黎這間黑店!!!!