2021-04-21 354 瀏覽
果晚櫃面加收銀4個人,餐飲叫左果凍檸茶少甜少冰,之後覺得太澀,叫個侍應過黎,問佢要啲糖漿黎,佢應一句唔夠甜就唔好溢少甜喇,之後走左去。等左10分鐘,佢經過左好幾次,都無攞糖漿黎,完全無打算回應客人要求。然後搵另一個人問,佢話無糖漿的,要成杯沖過,我答佢你地之前有個兜仔裝住糖漿比我,佢話幫我問下。然後15分鐘後,佢經過幾次又完全無反應,我心諗兩條油夾埋一齊無視個客。加埋等左半個鐘,我指著杯檸茶問佢,你地其實有無打算處理呢?唔通你地以為人地唔知你地夾埋無視個客?佢好急咁答,就係諗住換果杯比你。我心諗係米玩野,過咗成幾廿分鐘,經過我張枱幾次先醒起牙。依啲服務態度真係非常惡劣,以後唔幫襯。p.s.全家人做左正記熟客幾年,啲野係幾好食,但這種服務態度完全不能接受,以後都唔會去。

我心諗係米玩野,過咗成幾廿分鐘,經過我張枱幾次先醒起牙。

依啲服務態度真係非常惡劣,以後唔幫襯。