2021-06-29
#光榮冰室 💛今次講嘅係位於荃灣嘅光榮冰室🤤🤤相信大家都知係黃店💛💛嗰日夜晚經過見到 就即刻想入去懲罰下佢🤩為人熟悉嘅佢 我諗大家都知有好多嘢食🙈有主食 小食 小菜等等🙊呢排仲加咗一餐有人會愛不釋手😻 有人會超級厭惡嘅嘢食🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 佢就係爆茜沙嗲肥牛麵‼️‼️今日小編就同大家介紹吓呢樣嘢❕❕🤫爆茜沙嗲肥牛煲仔麵 $52💰(5/10)麵一到 小編即刻嘩佐一聲‼️😨真係真係爆茜😟係多到傻佐‼️離遠都聞到陣茜味🙊🙊講返個煲仔麵 送到過嚟係熱辣辣 係用煲仔飯嘅煲黎即 但入面係沙嗲肥牛麵 ✨坦白講 同普通用碗裝嘅沙嗲肥牛麵冇咩分別🙈🙈最多個汁濃少少 其他冇唔同 食到最後仲要好鹹 🙊🤏🏻🤏🏻要飲返好多好多嘅水🙈只可以講 如果鍾意食芫茜嘅你 你會好鍾意呢個麵 因為真係好足料✨✨但對芫茜麻麻嘅你 唔建議叫呢個🙊🤏🏻 小編都係一個對芫茜麻麻嘅人 但店員落錯單 先會搞到有呢個食評🙊🙊 仲有仲有小編本身叫個個係一個小菜 沙嗲肥牛粉絲煲❕而且🥺🥺🥺‼️小編同個店員講返佢落錯單 但個店員反而鬧返小編講錯🥺🥺😤😤但小編明明係指埋俾佢睇☹️☹️建議店員服務態度好少少🤏🏻🤏🏻咁樣食落去先舒服啲🙊🙊食餐飯姐 唔使起晒鋼嘅🥺
#光榮冰室 💛
爆茜沙嗲肥牛煲仔麵 $52💰(5/10)
食餐飯姐 唔使起晒鋼嘅🥺🥺😤
仲有仲有⋯⋯小編食完肚痛🙊可能對芫茜敏感🤏🏻
推薦指數🌟 5 / 10 🌟
光榮冰室 (兆和街) (荃灣)
⚜️ 荃灣兆和街18號地下
⏱星期一至日 0700-0100