餐廳: 木兆小品 (荃灣廣場)
資訊:

2024-09-11 127 瀏覽
餐廳員工冇一人是有禮貌的,8點半前入座,9點截單,由入座無耐,餐牌都未睇夠一版,已經催我地如要蒸魚要快啲落單,落完order去自助水吧拎水,由於水壺冇曬水,拎埋水壺過去同侍應講冇水啦,佢就叫你自己過去水吧添,立刻走人完全唔理,叫另一侍應加水,佢話我地就來收喇我另外添畀你, 又再提醒一次佢哋就嚟收鋪,明明仲有一小時,食物質素已經一般啦,一路食一路收野,一路拖地,得3台客,最後9:15分時又再每枱提醒仲有10分鐘收鋪, 可惜我冇睇評價就來,完全明白樓下嗰位客人點解話食完背脊骨落, 全程在極大壓力下食飯, 最後連水都未飲曬就畀佢收走咗, 我哋最後走出門口嘅時間係9點20分, 其實咁唔想有客不如八點鐘就截單,肯定唔會再幫襯