夜晚九點鐘左右去買珍珠奶茶一杯(526號飛)。買完之後已叫到524號飛。原本諗住好快有,但係等咗十分鐘,見525號飛都未叫,我就覺得奇怪,跟住就行埋去收銀位附近望一望有冇員工整緊order.但我見到的情境,只是有四位員工在嬉戲,傾計,玩電話。而沒有一位員工在製作order。之後我估計收銀員小姐見到我有唔耐煩嘅情況,之後佢先通知入面嘅同事。大概又過多五分鐘左右。终於入面有位男員工出嚟同525號飛嘅客人講話珍珠要等多五分鐘。但再過多三分鐘左右嗰位男員工先再同我講話珍珠 要等多五分鐘。實在好笑,此店的管理(我完全不能接受,因為珍珠要等的話應該客人落單時已經知, 並非客人下單後15分鐘 先同客人講)之後我就話唔使啦,叫佢退返錢時,佢先再問我會否轉香草 。我話唔使喇。免得再浪費時間。我覺得呢間分店嘅員工及管理絕對有問題,由開店至今已不是第一次發生。早期話可儲印仔,我就問係咪可以儲印仔,但員工竟答他因冇咭所以冇得吸印。 但我畀完錢之後 等緊嘢飲嘅時候我見到收銀 櫃上面有一疊 印花卡 之後我再問 收銀員 。收銀員照答我冇, 跟住我就指住個塔印花卡。佢先肯畀我。( 畀完我之後,我見佢即刻收埋入櫃桶)可
夜晚九點鐘左右去買珍珠奶茶一杯(526號飛)。
買完之後已叫到524號飛。
之後我就話唔使啦,叫佢退返錢時,佢先再問我會否轉香草 。
我話唔使喇。免得再浪費時間。
收銀員照答我冇, 跟住我就指住個塔印花卡。
佢先肯畀我。( 畀完我之後,我見佢即刻收埋入櫃桶)
可能新開嘅時候唔憂冇生意。

總結: 九龍灣得寶呢一間分店係我幫襯過咁多間歇腳亭做得最差嘅一間。
經過今次一定唔會再幫襯,寧願行遠少少去淘大嗰邊買.

外賣自取