2018-05-02
五一黃金週東涌勁多人,平時呢間從來唔full都要等,OK 見有seafood week, 想試下就等啦。等左半個中左右,其實內面有Empty table,估係唔夠人手執,就入左去。首先服務方面,坐向到十五分鐘都無人俾過menu和水之類,要自己行去問人攞,完全叫唔到waiter. 然後長期淨放一隻杯係咩玩法(我地兩位),要叫酒飲但都係等左半個鐘先來。仲要淨係有olive oil, 麵包從來無黎過。餐廳係開放式廚房,聽到廚師勁大聲喝侍應生出菜慢😂其實認真唔夠人手,好好地都係一間酒店,真係要檢討下。食物方面,叫左crab cake, 全晚最正常,蟹肉多但比較乾身。之後既squid risotto 係我人生食過最難食的,海鮮用好低質既急凍海鮮都算,飯煮到淋到一個點,幾乎爛。仲叫左個fillet, 正常,唔算好食或難食。雖然酒店來說,價錢唔係貴,但質素真心差,一定無下次!(我黎過三次,第一次幾好,第二次唔多掂,叫套餐甜品可以係隔離自助餐求其夾d甜品來)PS 無影相,因為真係太失望。
PS 無影相,因為真係太失望。