2021-10-16 167 瀏覽
無理被取消bookingss.之前有一次預約7pm, 當晚6pm後先打俾我話廚房裝修,只有中式食物可提供,其他都不能提供。以致當晚臨急臨忙同朋友再搵其他地方walk in食生日飯。之後諗住book多次啦,都係同朋友食飯,今次好啲喇,當日下午12點幾打黎話我知今晚既booking要取消因為有人包左場。又話尋日有兩個同事打俾我通知我(講左電話俾我聽), 之後我睇返通話紀錄,完全冇呢兩個人打俾我。同埋當我回覆佢地尋日真係冇人打黎通知過,佢地既員工態度極差,仲試過cut左我線,叫我自己whatsapp 佢地,等佢地screencap send俾我睇返,證明有尋日有打過俾我。可見佢地運作好亂,盡量唔好book喇,有緣walk in如果廚房冇突然裝修,冇突然被包場先好食。
無理被取消bookingss.