2020-01-02
🐾 海底撈火鍋 🐾-我地今次揀左2個湯底,蕃茄(特濃)同埋大骨湯(加濃),最恭喜係差唔多走個陣有變面表演🙈會同客人握手😂😂有啲互動👍🏻👍🏻-蕃茄(特濃):湯係結結地嘅,就咁飲啲湯就好濃,不過如果淥野落去食嘅話就會有好重蕃茄味🙈有少少蓋過咗本身嘢食嗰陣味😣大骨湯(加濃):就咁飲係有浸藥材味,入邊有啲粟米紅蘿蔔等等嘅蔬菜-紅薯粉:我覺得係必叫嘅,點左啲醬之後真係好好食!-毛肚:淥差唔多10秒就食得啦,佢口感係爽口嘅都幾好食😂-午餐肉:就係普通午餐肉咁樣-海蝦:呢個超驚喜!佢想點嗰陣係有竹籤簽住,但係仲郁緊!-蝦滑:呢個好彈牙,仲有一個醬汁特登幫我地拎過黎,酸酸地嘅🤤-雜菇盤:呢個我哋唔小心叫多咗嘅但係普通嘅菇-金菇:不錯,份量都大嘅-薯仔:都幾好食同埋切得夠薄好快林👍🏻-腐竹:索晒湯啲味好好食🙈-一開始佢就幫我地準備咗啲小食同埋夾左啲冷盤,仲有生果俾我哋仲準備咗酒精紙巾俾我哋抹電話同埋橡筋綁頭髮👍🏻👍🏻服務真係好好嘅都好貼心👍🏻——————————————(非專業,完全跟據個人口味☺)食物:7/10環境:8/10服務:9/10人均消費:$300———————————————▪店舖名稱: 海
紅薯粉:我覺得係必叫嘅,點左啲醬之後真係好好食!
毛肚:淥差唔多10秒就食得啦,佢口感係爽口嘅都幾好食😂
午餐肉:就係普通午餐肉咁樣
海蝦:呢個超驚喜!佢想點嗰陣係有竹籤簽住,但係仲郁緊!
蝦滑:呢個好彈牙,仲有一個醬汁特登幫我地拎過黎,酸酸地嘅🤤
雜菇盤:呢個我哋唔小心叫多咗嘅但係普通嘅菇
金菇:不錯,份量都大嘅
薯仔:都幾好食同埋切得夠薄好快林👍🏻
腐竹:索晒湯啲味好好食🙈
——————————————
(非專業,完全跟據個人口味☺)
食物:7/10
環境:8/10
服務:9/10
人均消費:$300
———————————————
▪店舖名稱: 海底撈火鍋
▪店舖地址:
🔸 尖沙咀金巴利道26號2樓
(星期一至日10:00-07:00)