2020-10-16
之前嗌過外賣,幾好食,諗住今次親身去堂食,點知伏到嘔☺️因為真係特登去食,所以去等開門,咁我地就第一個入到去,咁夠幾分鐘就嗌咗野食,嗌咗個#牛骨湯飯 ,#醬油蟹 同埋#海鮮蔥煎餅 ,等咗15分鐘,隔離左右都有齊野食我地都未有,咁我地就吹吹佢地,大約5分鐘後就黎咗個#牛骨湯飯,過咗大約5分鐘,就有人同我地講#醬油蟹 未解凍serve唔到,OK唔緊要,呢個我算,然後佢再講個海鮮煎餅都未解凍,有冇搞錯🤬個刻真係想同粗口鬧佢,不過無,喂,你唔係expect人地入黎淨係食lunch set嘛,咩都未ready就開鋪,嗌既時候又唔講,好似咩都唔知咁,係吹完仲要等你先同我講,之後佢話可以免費比我地食,lunch hour黎㗎大佬,你唔係要我再嗌再等呀嘛,我地就咁起身走咗,最pk既係佢地無再道歉,連少少歉意都無🙄🙄🙄但無可否認野食係幾好食,但係服務態度就真心差😡