如果你同我一樣都服務質素係有要求的,你可以睇睇我呢篇食評~服務態度負分,價錢同服務係唔成正比食物質素OK,但Service 真係好差,價錢跟服務完全唔成正比;以下完全係個人經驗,希望佢地員工可以well train 多D先出黎serve客人,因為就算食物幾ok,間餐廳幾靚都好,但D員工D態度咁唔好,同埋service 咁差絕對係好難有回頭客,仲要價錢唔便~先講食物.In general中肯咁講,食物係ok的,同埋佢係有心思的擺盤。不過出餐次序就有D奇怪;我地叫左2個main + 1 前菜但係第一道菜竟然先來封門柳,睇到我地黑人問號~員工服務及態度.餐廳價錢係中上,但員工服務及態度同茶記有得比.似係請左學生出黎做的part time去做,問佢簡單介紹一下main 的菜式,但佢竟然唔識.staff西面。我地問個staff 拎多把刀切牛,然後佢西口西面,再有d力度比把刀我地.唔識英文......... 見到隔離台有個外國人同佢地用英文講想飲tap water and will do the food ordering later because her fd is coming,點知個sta
如果你同我一樣都服務質素係有要求的,你可以睇睇我呢篇食評~
服務態度負分,價錢同服務係唔成正比

先講食物
不過出餐次序就有D奇怪;我地叫左2個main + 1 前菜
但係第一道菜竟然先來封門柳,睇到我地黑人問號~

員工服務及態度
.餐廳價錢係中上,但員工服務及態度同茶記有得比
.唔識英文......... 見到隔離台有個外國人同佢地用英文講想飲tap water and will do the food ordering later because her fd is coming,點知個staff 聽唔明,前後有3-4個人行過黎問佢,然後繼續用中文同外國人溝通
.放底食物個時冇manner;本身張枱係有幾樣野,佢收走完一樣,但就咁放碟新的食物係張枱最側邊,完全冇番過黎想放番好

總之,成個experience 好差~
如果我係去緊$100-200價位的餐廳食飯,我仲係可以接受的。但如果講緊呢到係價錢中高位,人均係$500,真心你想個客食得開心,會番軓頭,我覺得呢間餐廳要train 好D員工先