其實一直都有食開舊鋪既王家沙,但今晚係第一次去新店食。新店有好多侍應,但冇一個係想幫客落單,揮手示意侍應,但侍應一個推一個侍應幫客落單,都唔知乜態度,十問九hea 你叫左個高力豆沙,問佢一份幾個,佢話四個,佢見我地五個人,話可以加一個,做五個一份,點知等左二十分鐘有多,都未出,就吹單,叫侍應幫我睇下,佢聽到就話好呀,但之後一直企係度行行企企,都冇check, 之後搵個另一個侍應再跟,又冇人理你,已經冇乜幾張枱,侍應當你透明,直到我走到去廚房出面同佢地話直接幫我取消,佢哋就話做好啦,但我都係唔要。佢哋連一句道歉都冇,吹左三次單,冇人理。都最後埋單發現其實係冇落單,問佢拎投訴電話,佢話佢地冇投訴電話,問佢經理係邊,佢話冇番,話聽曰經理十二點先番,叫我聽日黎投訴,竟然叫個客聽日番黎鋪頭投訴,仲話有心投訴既話一定會黎,跟住問佢員工編號,又話冇,呢間鋪服務非常差,食物質素一般,上菜速度還可以,但菜唔熱,絕對唔會再食王家沙任何分店同同一集團旗下既餐廳呢間餐廳完全唔應該收加一服務費,完全冇service
其實一直都有食開舊鋪既王家沙,但今晚係第一次去新店食。
呢間餐廳完全唔應該收加一服務費,完全冇service
2018-03-29