2016-12-12 3961 瀏覽
尋日4個朋友去食晚餐,90分鐘任食火鍋食物質素一般,出面自助枱既食物種類都唔算多,同其他既差唔幾。本身佢地已經冇乜服務到我地,但係差唔多食完既時候,佢last order完,我係出面整緊雪糕時,聽到有幾個員工係道討論我地張枱既食物,佢地話我地一定食唔哂,已經計劃要收我地錢🤔🤔(食淨超過200g要罰錢)及後我地俾完錢,等緊佢地找錢時有人過黎同我地講食唔哂就要罰錢,一係就加錢繼續食(佢解釋左一輪先發現係冇得加錢食,都係要走)但佢地仍然未找錢,所以我地繼續坐係道點知,突然有個應該高級小小既人行過黎,唔單只冇錢找,仲要我地俾多百幾蚊,因為我地過左90分鐘未交枱。我地隨即同佢理論,係言談之間佢冇尊重過我地其實係客人,態度好串!😡 其實百幾蚊要俾真係冇問題,問題係佢地故意令客人會遲左幾分鐘交枱就收人錢!以後都唔會再去食!大家都要小心d~ps 理論後佢地係冇收到我地錢
尋日4個朋友去食晚餐,90分鐘任食火鍋

大家都要小心d~

ps 理論後佢地係冇收到我地錢

2016-12-11