餐廳: 魚治 (太古廣場)
資訊:

2024-05-09 1498 瀏覽
朋友生日,我地想試吓呢間。結果⋯因為第一次去,想問問服務員有什麼推介,服務員1,不停推介最貴嘅當日的全條鮮魚刺生。本人已經表達想吃雜錦刺身 assorted sashimi,因為想試吓唔同款。再問其他食物意見,服務員回覆,隨你喜歡吧!明顯態度變差,唔知公司係咪迫使服務員追 sales target。當日嗌左7個dishes,張枱好迫。烤牛肋骨嘅木板凸咗出台邊,服務員2夾硬行入去我地同隔籬枱嘅位置,結果我哋嘅烤牛肋骨成盤翹起咗,好彩D牛肉冇飛出街。雖然有講用餐90分鐘,而服務員3亦都趕緊比張單我地埋,我好趕咁埋咗張單,諗住去完廁所就即刻離開。結果我去完廁所,我個朋友已經比人趕咗出門口等。其實我去個廁所都係幾分鍾。呢餐食咗$1207。 食咗90分鐘,食到一肚氣!
朋友生日,我地想試吓呢間。結果⋯
呢餐食咗$1207。 食咗90分鐘,食到一肚氣!
2024-04-29
生日