2012-02-27
環境裝修一般, 飲食環境比較窄, 枱與枱之間的距離很窄, 尤其冬天比較多衫多袋, 很難處理。魚生好味, 選擇亦有10款左右, 最好味係三文魚, 甜蝦及希靈魚, 好肥美, 好鮮甜! 不過其實你落幾多件都好, 佢都係黎一個standard size (咩都有), 除非你係order 其中一兩款。海鮮拼盤係因為見到食評話正, 所以好快點左, 點知黎到令人有點失望, 完全沒有之前食家所說的生蠔, 長腳蟹勁鹹又沒有肉, 其他都好一般, 都冇食晒! 魚生黎得好快, 熱的食物要食左超過一個鐘才出! 其實當日氣溫好凍, 又食左成個鐘都係凍野, 加上嚴重漏單, 追極都話追緊, 出唔到野食!芝士餃子超好味, 仲有茄汁底, 醬汁好好味, 所以叫左兩次, 但第二次冇第一次咁熱 (可能係第一round一齊整既)燒牛舌, 雞軟骨同埋北海道牛乳窩都好好味!另外有驚喜既係, 因為有朋友生日, 佢送左一個炸雪糕俾我地, 呢個好好味! (只要有人在那個月內生日就有ga la)整體上食物質素不錯, 但服務態度就好麻麻, 包括嚴重漏單, 執枱面野時成日整跌汽水罐 (好彩冇汽水), 我們知道有下一場9點開始, 但請客人離開也
加上嚴重漏單, 追極都話追緊, 出唔到野食!
燒牛舌, 雞軟骨同埋北海道牛乳窩都好好味!
整體上食物質素不錯, 但服務態度就好麻麻, 包括嚴重漏單, 執枱面野時成日整跌汽水罐 (好彩冇汽水), 我們知道有下一場9點開始, 但請客人離開也要有禮貌吧, 服務員於8:40pm講:「你地要俾時間我地執枱wor, 下一場9點開始, book 滿晒架, 你地好快D 走啦。」呢D服務態度真係... 有D問題。