2024-01-16
本人與朋友2人在7/1/2024大約下午5點半在這店用膳,其實這段時間已冇乜人係店內食嘢,都有幾張卡位枱吉,我哋入去時想要求要卡位,但女店員話要3人以上先可坐,咪繼續坐佢所要求的bar枱,但又因為我哋拎住好多嘢咪諗住放枱下的櫃桶,但原來係冇的,因為我哋坐嗰個位咁啱係冇櫃桶cut咗的,咪惟有攬住袋野食,我哋開始order 嘢食啦,其中叫咗一碟吉列廣島蠔,用筷子夾下睇下有冇蠔,但夾極就只有芝士沒有蠔,咪叫啲職員姐姐睇吓係咪攪錯咗,佢行埋黎話係攪咗錯換過碟,但就係我隔離好大聲同廚房師傅講我篤爛咗碟食物,其實佢哋係咪當我哋大陸遊客,想呃我哋唔識食咗碟嘢就算,不過我同我朋友話呢間鋪咁架!我哋就話快食完order 啲嘢食就走了!去其他地方食好過,貼錢買難受,我哋將近食完時,見到對面的卡位枱係留作佢哋職員休息的!身係卡位係2人可入坐的,乜真係無良!呢啲做生意手法,都唔使有下次去食,食物質素又一般,價錢又唔係平過元氣!