今日我同我個fd 去左呢間分店食夜晚果餐。個裝修唔錯,感覺幾舒服,同埋果度d 衛生幾好,好少見到有d 垃圾o係地下~!! 讚完,而家彈啦︰開頭入到去,就有個女仔帶我地入去,但係我就留意到佢行到好似唔想帶我地入去,個感覺就好似一個頹廢中o既人行路咁。之後仲帶左我地去個極隱蔽、要成日企起身叫waiter/waitress 過o黎o既位,勁似趕收工~!!我個fd 果個係炸豬扒咖哩飯(有溫泉蛋),佢過d 肉仲韌過佢果d 肉。我果個就係炸芝士雞扒咖哩飯,d 雞扒都還可以,但係我食唔到芝士o既味,同埋我諗果d 芝士應該係好普遍一塊正方形o既即食芝士﹔d 咖哩真係冇得同日本果邊比,味道濃左d,同埋可能落得好少或者冇落椰漿,調和d 咖哩味,我諗係咁。
今日我同我個fd 去左呢間分店食夜晚果餐。