2008-04-15 1 瀏覽
昨晚跟朋友慶祝生日,一行6人,想找一些較特別又傾到計的餐廳,問完朋友意見後,決定響epoch book枱。去到一人叫了一個set dinner (慶祝生日特別唔同),我們第一次去,成個大鄉里咁要個waiter解釋可以怎樣配搭。set dinner有salad/soup,main course,cake同coffee or tea。老實講,成個set最好味係cake同coffee,個main course(有6個選擇)真係可以改進,可能我們同時間叫了6個餐,所以都要等(所以有期待and所以有失望!),main course除了pepperoni panini感覺滿意之外,其餘都少少below average。值得一提的是,waiter服務真係唔錯,不但主動幫我們”熄細”冷氣,又不斷加暖水,臨走還幫我們推門。良好的服務態度加上優美的環境,為餐廳挽回不少分數!

良好的服務態度加上優美的環境,為餐廳挽回不少分數!