餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (又一城)
資訊:

2018-11-11 1020 瀏覽
今日午餐黎牛角食燒肉😋見晚餐較貴,就諗住中午黎食會抵食啲!果然!自選燒肉都係69蚊起,就選揀一至兩款牛都係100蚊前後、抵好多!🥳我揀左個燒肉定食、要骨付牛肋肉同雞脾🍗肉。男友就揀左個貴啲晚牛角特選牛五品盛合🐮🐮🐮🐮🐮🐮Honey話呢間牛角係佢去過裝修最好既一間,一來新啲,二來呢度啲抽氣空調做得幾好,入到黎冇咩好大陣煙或燒肉味👍🏼兩個餐都有沙津🥗、湯同飯,唔算係好驚為天人但都好合理用iPad點餐之後,就有點完好快攞返張單嚟請你去對返用iPad點餐之後,就有點元好快攞返張單嚟請你去對返單,效率好高下。之後就好快送上啦哈跟餐嘅沙律,然後未食完前,其他肉類、飯同湯都分別送上了。自選燒肉餐既牛肋骨同雞腿🍗都各有4件,份量都唔少!😂而honey叫既牛五品盛合就每樣兩件,有兩款牛舌、牛肋肉、腹胸同肩脊肉🐮。不過講真,食起上黎三隻肉都差不多🤣最好食係厚切牛舌,肉夠嫩又香,其他都唔錯既。Honey次次黎都揀食呢個香蔥溫泉玉子🍳飯,揀個牛五品餐加10蚊就食到,咁仲有埋紫菜、撈蛋同蔥係真係一流🤣我就揀加個甜品🍮,要左牛角雪糕🍦,即vanilla加啲糖漿同啲黃糖粉咁,又幾夾;不過舊雪糕送黎時仲係太冰,要等左

兩個餐都有沙津🥗、湯同飯,唔算係好驚為天人但都好合理
我就揀加個甜品🍮,要左牛角雪糕🍦,即vanilla加啲糖漿同啲黃糖粉咁,又幾夾;不過舊雪糕送黎時仲係太冰,要等左好一陣先食到🤣
香蔥溫泉玉子飯
骨付牛肋肉、雞腿
牛五品盛品
2018-11-09
3 分鐘 (堂食)
香蔥溫泉玉子飯
骨付牛肋肉、雞腿