2016-02-17 706 瀏覽
個人十分支持和喜歡小店,我亦不想寫差它們,但這間WTF實在令人眼火爆。講真,食物其實不差的,但那幾個女服務員足以令我俾負評。那3個waitresses真的是無禮貌都極點;當日食客不多,但她們目無表情,好似唔想見到你咁。事件一:桌上唔夠刀叉,我朋友去傍邊無人的台拿,但一個waitress立刻走過來好似呀媽鬧細佬咁話佢地會伶俾你,唔好自己拿。事件二:食完時,我朋友幫忙疊起餐碟,但那waitress極唔耐煩同無禮咁講:「擺低!我會收架啦!」事件三:叫了熱檸茶,苦到不能飲,同waitress有禮貌地反影,佢既然好高鬥咁話「係咁架啦!我地都係咁飲」但個杯茶真係苦過中藥。這三個目中無人,以為自己好威的waitresses令我們永久blacklist這家餐廳。她們的態度好似唔休做你生意咁,好惡頂。我地三人叫了 2)燒豬骨 3)牛扒1)漢堡包這漢堡放在蒸籠上,十分創新。牛肉挺juicy,配上菠蘿很回味。薯角還好,可惜不夠脆。2)燒豬骨可選兩個燒汁,選了Honey Mustard同BBQ,Honey Mustard味道很假;BBQ味是ok的,豬骨很入味。但所配的飯就又凍又唔好味。3)牛扒明明話7成熟就俾

講真,食物其實不差的,但那幾個女服務員足以令我俾負評。

我地三人叫了 2)燒豬骨 3)牛扒
1)漢堡包
2)燒豬骨
3)牛扒
明明話7成熟就俾左well done我地。煎到老sai。

另外我地坐個著凳是鐵做的,十分唔好坐。