2018-07-03
今日去呢間餐廳鋪面買麵包, 我見到"請按鐘"先可以買麵包,我就乖乖地撳鐘, 第一次, 見無侍應出黎, 等左幾分鐘再撳多一次, 依然無人應,我好聲好氣行去收銀處問收銀姐姐, 我想買麵包啊, 但撳左2次鐘等左一陣都無同事出黎既~?收銀姐姐毫不在乎完全唔想做生意咁話 你撳多2次啦! 啲人唔知去左邊姐.我就聽收銀姐姐講撳多次鐘, 其實心入面都好不爽,我絕對明白收銀處需要有員工看守, 但係咪可以請一個同事幫幫忙呢?行到麵包櫃前, 我撳多一次鐘, 今次有2個員工突然出現係鋪內,我地示意想買野, 竟然2個員工都視而不見,幾好食都無用啦, 咁樣既服務 叫人點樣幫襯!!!!!!!!!!!????即係唔入餐廳食野就唔係客人!? 咁佢地放個麵包櫃出黎無意思架.佢地老闆請到呢啲員工 真係想祝佢生意興隆都有難度. 完全趕客
我就聽收銀姐姐講撳多次鐘, 其實心入面都好不爽,
我地示意想買野, 竟然2個員工都視而不見,