2019-07-29 294 瀏覽
同事生日, 佢喺facebook見到山景閣自助餐7月係 生蠔做主題, 即刻勁興奮😍😍😍。我偷偷哋book咗呢間餐廳, 畀個驚喜佢😉😉😉用openrice book位真係好方便, 只係簡單撳幾個掣就book到位😊😊😊。雖然成日都去尖沙咀,不過就有少少唔係太熟路。 跟住諾士佛臺方向, 大約行五分鐘就到喇。呢度食品類型唔算好多😆, 但味道唔差😊,同埋三百幾蚊一位晚餐自助餐算ok。凍蝦🦐凍蟹🦀巴馬火腿哈密瓜🍈新鮮生果:西瓜🍉菠蘿🍍( 菠蘿同西瓜都好甜😋😋)任食Dreyer's雪糕, 芒果味、紅豆味、朱古力味🍫。焗蠔,蒜蓉焗蝦🦐🦐|仲有 海鮮生滾粥🦀🦐🦀🦐有朱古力噴泉呀😍😍😍即叫即整pancake🥞🥞🍓🍯整體上以呢個價錢各方面都算ok,款式唔算好多,但係都夠食😊😊😉職員好勤力收碟, 同埋嘢食都補充得快。如果雪糕可以改為haagen-dazs或者movenpick就更加好。 因為始終而家自助餐嘅雪糕大多已經upgrade到去呢個level。有任飲啤酒係自助餐比較少見嘅。 所以拉勻嚟計都算幾好。

凍蝦🦐凍蟹🦀
巴馬火腿哈密瓜🍈
新鮮生果:西瓜🍉菠蘿🍍( 菠蘿同西瓜都好甜😋😋)
任食Dreyer's雪糕, 芒果味、紅豆味、朱古力味🍫。

焗蠔,蒜蓉焗蝦🦐🦐|

仲有 海鮮生滾粥🦀🦐🦀🦐

有朱古力噴泉呀😍😍😍

即叫即整pancake🥞🥞🍓🍯

整體上以呢個價錢各方面都算ok,
款式唔算好多,但係都夠食😊😊😉
職員好勤力收碟, 同埋嘢食都補充得快。
有任飲啤酒係自助餐比較少見嘅。 所以拉勻嚟計都算幾好。
2019-07-26
  • 朱古力噴泉