2024-05-25 1040 瀏覽
本人跟朋友在KKday買了一個仼食點心嘅package ,原本點心就無問題,但員工服務態度真的好有問題。限時兩小時,本來食得好開心,但到差不多時間時,枱上點心還未吃完,服務員就過嚟催我地交枱,理所當然嘅,但無諗過要吃都要時間咀嚼,佢竟然話俾多5分鐘我地食,我想話去個廁所都唔止5分鐘,有無搞錯,唔俾打包都算,我地唔想徙想食哂都俾多少少時間,咁樣大家都無癮。我真心想串佢5分鐘去個廁所都唔得。算,真的無下次,加上佢地對生客完全無視狀態,只係懶熟招呼啲熟客,完全當我地透明,咁樣做生意怪不得啲人返去大陸食,又平又好招呼,我只可以講任何客人去任何食店如果得不到同一待遇,好明顯係不平等對待,只會係趕客,請到這些員工啲高層真的不幸。所以奉勸大家,這家酒店嘅酒樓員工狗眼看人低,永不再幫襯。

我真心想串佢5分鐘去個廁所都唔得。