今次食係Lunch牛王餐, 有免加一,  179一位, 唔算貴.有4種牛任食, 當中黑毛和牛肉眼和安格斯肩胛肥牛最好食, 如果本身中意食油花味重d既可以選黑毛和牛肉眼如果中意食牛肉味重d, 少d脂肪既話安格斯肩胛肥牛會比較好.唯有本地手切牛頸脊唔係任食, 但呢個係最好食, 口感彈牙, 肉味重, 打邊爐一流!我自己本人打邊爐咁耐 一向火鍋都係手切牛/安格斯最好食. 和牛做火鍋總係發揮唔到和牛既主要味道所以我覺得和牛用火鍋煮唔太好.首先又係會上左個雞煲先, 雞煲其實都好飽, 如果中意偏向火鍋多d可以叫佢上少d雞肉, 如果唔係太飽好難打邊爐, 呢個雞煲比較特別係最後會落埋炸兩, 配埋本身小辣既雞煲汁,連埋炸兩同雞肉食, 脆脆地, 味道又帶小小辣, 好開胃. 最右手邊係最好食既手切牛, 口感爽同彈牙, 牛味都係最濃, 彈牙得黎唔會難咬肉身比較滑, 唔會硬. 呢間餐廳最正既牛右2係牛小排, 肉身唔滑, 但比較薄, 牛味小濃, 個不太喜歡.左2黑毛和牛肉眼 + 安格斯 係呢家任食入面最好食, 油花算小量, 但都香, 肉味本身都唔錯既濃.左1係美國肥牛醬料方面有我最中意既沙爹醬, 醬料算齊既, 有時

所以我覺得和牛用火鍋煮唔太好.

連埋炸兩同雞肉食, 脆脆地, 味道又帶小小辣, 好開胃.
最右手邊係最好食既手切牛, 口感爽同彈牙, 牛味都係最濃,
彈牙得黎唔會難咬肉身比較滑, 唔會硬. 呢間餐廳最正既牛
肉味本身都唔錯既濃.
左1係美國肥牛
醬料方面有我最中意既沙爹醬, 醬料算齊既, 有時比較唔中意係D日式火鍋無沙爹醬食.
有麻油解辣有用.

仲有其他任食配料可以叫, 整體黎講算低食, 食物質素係呢個價錢黎講算ok!
服務我覺得算幾熱情如果有問題佢都會講解同教點樣煮.
值得一試
2021-03-27