環境:💜💜💜💜💜賣相:💙💙💙💙💙味道:💚💚💚💚💚服務:💛💛💛💛💛餐廳職員都幾好,今日去到餐廳拎住好多野,佢地主動幫我手放好,又叫我慢慢唔使心急。希望下次有機會再到訪。環境舒適,落重本裝修,給人煥然一新的感覺。🤤海鮮沙律三文魚🍣夠鮮甜,口感很不錯👍🏻棒!超級無敵爆好食,salad菜好新鮮,無爛無蟲咬,而且仲係organic菜👍🏻👍🏻🤤😌可以信任!🤤魚頭麵豉湯麵豉湯同普通其他店舖用嘅日本味噌湯相比鹹味較低。飲落去喉嚨好舒服😌唔會覺得好鹹。魚頭新鮮唔會腥👍🏻👍🏻而且好入味,湯都好鮮甜🤤炸雞好香脆,離遠都聞到炸雞味👅🤤肉好滑好多汁!炸得恰到好處!炸粉脆脆的!有層次!最緊要係冇油益味。而且唔會太油!值得一讚!配埋沙律菜食唔會太油膩👍🏻🤤雞泡魚干魚干係即叫即燒,新鮮熱辣。雖然係魚干,但仍然有濕潤的感覺,好容易咬,醬汁甜甜地,好香的魚干味,燒得非常好食。🐟🐟🐟
環境:💜💜💜💜💜
賣相:💙💙💙💙💙