2022-08-31 60 瀏覽
如果要我推薦一間有得食正宗西餐嘅餐廳嘅話,我一定會推薦呢間法國飯店Le Bristol😀每次去到,都感受到侍應細心招待每一位客人,又會推介時令菜式俾客人,令客人賓至如歸😊今日一行三人又來到食飯,法包沾黑松露野菌湯喺我哋最喜歡嘅配搭,法包香脆有麥味,黑松露野菌湯香氣誘人,質地順滑🥖🥣想fresh少少,點咗一碟鮮蝦牛油果水牛芝士沙律,芝士柔軟香醇,夾埋牛油果好creamy🥑🧀到我哋最期待嘅{傳統法式油封燒鴨腿配酸梅汁}同{法式芥末野菜焗無骨鹹豬手}🤩油封燒鴨腿做法正宗,用鴨油油封鴨腿後慢煮,鴨皮香脆,咸咸香香,餐廳用酸梅汁酸搭係好明智嘅做法👍🏻鹹豬手已拆骨,每啖都喺油脂豐富嘅豬手肉,皮層脆卜卜,入口肉汁豐盈,超班之作👍🏻