2012-07-09
一去到個經理勁冇禮貌甘話冇BOOK位既等下先啦!?之後到我地喇,一坐低我拎左支水出黎,跟住個阿姐勁大聲甘話呢到吾比帶出面D野入黎飲!跟住我話下..?水都吾得牙??佢話系丫!之後先知原來佢地有水賣!!但系我吾見有牌寫話野飲吾可以帶入去啵?跟住開始燒野食!!D牛肉吾錯同埋人參湯OK~仲有茶系免費既,不過勁耐先有人黎針!!因為我同男友2個人所以得個半鐘,甘當然會食得好急啦,所以先冇影到相!!之後食到甘上下叫佢換個個鐵板因為燒到黑哂又痴底!跟住個服務員話只可以換1次= =!甘換完之後再食,,男友拎左D啫喱黎食!點知睇到有昆蟲系到,仲吾止1只原本想食埋涼粉既我最後都系放棄左=.=不過我地冇去投訴,,多一事不如少一事...跟住都系燒野食,燒到黑到連D野食都痴哂D黑色野,,,因為已經吾可以再換!!跟住個阿姐埋黎叫埋單~~之後話仲有15分鐘比你食,,一過時就即刻計錢*我心諗::使吾使甘講野丫..我知你等住做下個生意,,但我都系客黎架...!!就算D野食幾好味都假..食到我一肚氣!!真系谷鬼氣我以後都吾會再去!
之後食到甘上下叫佢換個個鐵板因為燒到黑哂又痴底!