2019-04-07 47 瀏覽
好少去到一間餐廳仲要係屬放題嘅餐廳😬每一位員工嘅服務態度超滿意!我個人認為一定係呢個老闆對員工非常好!令到每一位員工嘅工作態度都充滿熱誠!而且一個好嘅經理帶領下屬是非常重要元素!位於旺角通菜街(女人街)🍲🍲滾喜火鍋專門店🍲🍲呢間火鍋專門店係🙆‍♀任食芝士或麻辣雞煲!係呀係任食!可以食完芝士然後再轉麻辣雞煲😋😋仲要飲品係任飲嘅!有60款火鍋配料任選!🤩任食安格斯牛肩胛$208一位🎈🎈三色芝士雞煲對於我芝士控就係一個非常惹味嘅雞煲!三種芝士溶為一體😋😋食到唔停得口!芝士充滿奶香一啲都唔滯!然後店員好有禮貌等問我哋試唔試吓麻辣雞煲!但係因為驚太飽!叫佢比六件嘅雞件!咪做大嘥鬼😏😏😏麻辣雞煲有大中小辣!我哋揀咗中辣🌶🌶🌶醬汁超惹味!辣中帶麻👍👍雞件非常嫩滑多汁!安格斯牛肉超香濃嘅牛肉味!柔嫩中帶點咬口!西班牙黑豚肉黑豚肉纖維較普通豬肉更為細緻!其肉質較為柔軟!肉質豐盈四溢!尤其香甜!自家製鮮蝦水餃🥟鮮蝦雲吞餡料豐富!裏面有豬肉丶鮮蝦份量啱啱好帶出鮮味!👍👍其他配料真係食唔到啦因為已經太飽啦!留返下次再試啦⋯⋯整體食物質素都好高👍
好少去到一間餐廳仲要係屬放題嘅餐廳
位於旺角通菜街(女人街

🍲🍲滾喜火鍋專門店🍲🍲

🤩任食安格斯牛肩胛$208一位
🎈🎈三色芝士雞煲

麻辣雞煲
安格斯牛肉超香濃嘅牛肉味!柔嫩中帶點咬口!

西班牙黑豚肉

自家製鮮蝦水餃🥟鮮蝦雲吞