2009-10-20
16/10 晚上一行十多人到銅鑼灣CEO Neway 唱 K。入到房已經見到個 waiter 個樣無 "理" 神氣。心諗, 算啦, 可能今晚人多, 佢做野辛苦。跟住, 請佢幫手拍照, 相中右邊仲有大把空位, 但係左邊就 CUT 左個人。心諗, 算啦, 人地又唔係專業攝影。之後, 請人入來切 cake, 等左 20 分鐘, 要再追先來。心諗, 算啦, 今晚人客應該真係好多。最後, 等左十多分鐘, 個無 "理" 神氣的 waiter 入房好求其咁放下蛋糕, 但係 D 蛋糕竟然有 D 係兩件一碟, 有圖為證。你話呢 D 係乜野服務態度? 仲有, 後來我地又叫左碟野食, 咁又等左 30 分鐘。老實講, 諗住比多少少錢, 環境好D, 服務好 D, 點知結果係咁, 實在係太失望。以後都不會再幫襯!!!
仲有, 後來我地又叫左碟野食, 咁又等左 30 分鐘。
以後都不會再幫襯!!!