5天前 0 瀏覽
一行十人去食收12個茶位已經唔係第一次, 落單嘅阿姐好似趕收工咁樣, 係咁催你快d落單, 落單中途就走埋添, 話要攞落單紙, 落到一半原來你一開始只是攞張紙嚟落就算, 服咗你, 浪費時間, 落單嘅時候又發出“咦”"吱"嘅聲, 咁冇耐性就唔好落單啦, 想快啲落好張單, 你係一早攞定張紙啦, 又要冇做準備, 又要人哋落得快, 去緊麥當勞咩, 收錢嘅時候明明嘅錯茶位, 居然反問我12個人咪收12個位"囉". 同你講得梗係唔係12個人啦, 例牌收錯茶位, 永遠收多唔收少, 態度又惡劣, 冇買海鮮上去, 諗住試下佢哋本身啲海鮮, 原來真係唔掂, 例如個四隻蟹鉗仔超細, 收二百幾, 差唔多收300嘅蝦得六隻冰鮮中蝦, 見到都嚇親, 冇乜味又細, 佢仲問我哋需唔需要嗌多份,只係想走,真係唔會有下次。
2024-10-06